Sjoerd:

Sjoerd: "Komend jaar heb ik een volle goot met levende verse kruiden!"

Wij willen natuurlijk altijd graag weten hoe het met onze klant en hun Moeskas gaat. Deze week werden wij verrast door een hele leuke review op Facebook van Sjoerd. Lees hieronder zijn ervaring.

"Zoals de meeste van jullie wel weten kook ik graag en vaak en als het even mee zit in de tuin ipv aan zo'n saai fornuis. Al lukt dat naast alle drukte met de zaak, vader zijn en alles er omheen niet altijd.

Evengoed geniet ik extra van de keren dat het wél kan. Nu heb ik sinds kort een toffe gadget erbij in mn tuin! Eén die zowel decoratief als culinair echt een aanvulling is en dan ook nog eens weinig van mn tijd vergt.

Enige tijd geleden hoorde ik van mijn vrienden Pim, Perry en Kevin dat zij een nieuw bedrijf in het leven geroepen hebben. Namelijk: Moeskas.

Moeskas heeft een nagenoeg plug en play systeem om in je eigen tuin een verticale (moes)tuin aan te leggen. Telen op water heet het.
Ik heb het systeem nu enkele weken hangen en mijn voorheen kale schuur wand is nu een levendige moestuin met ruimte voor (afhankelijk van het soort gewas) wel ca. 45 planten!.

Kim was nog enigszins sceptisch door het technische uiterlijk van de Moeskas maar sinds de boel flink aan het bloeien is zegt ze ook dat het veel leven in de brouwerij brengt en dat het toch wel heel tof is, Het merendeel witte aangezicht is nu bedekt met groen. 
Voor de kinderen is het natuurlijk ook geweldig in een tijd dat alles uit een pakje komt, komend jaar lekker aardbeien en tomaatjes uit eigen tuin. Zaaien en kiemen in de woonkamer en daarna hop de tuin in.

Water geven is niet nodig, ik hoef alleen af en toe het reservoir maar te vullen.
Volgende week ga ik mijn eigen Paksoi grillen op de bbq! Superdik dus.

Kruidenplantjes gaat bij mij ook steeds mis, dan staan ze weer droog en dan heb ik ze weer verzopen. Maar komend jaar heb ik een volle goot met levende verse kruiden!

Delen mag uiteraard."

Check hieronder Sjoerd zijn Moeskas:

Moeskas sjoerd schuur kaal

Moeskas sjoerd schuur

Moeskas sjoerd schuur gevuld

Moeskas sjoerd stek

Moeskas sjoerd goot

Moeskas sjoerd aanzicht

Moeskas sjoerd paksoi


© Moeskas . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.