Moeskas Pro, voor een echte groene werkomgeving

Moeskas Pro, voor een echte groene werkomgeving

Het valt de laatste tijd op dat er veel onderzoeken uitgevoerd worden naar werkomgevingen. Ook wel logisch, we brengen zo'n 1/3e van onze doordeweekse dagen door op onze werkplek. Wat opvalt is dat er ook steeds meer gekeken wordt naar hoe we die uren nuttiger kunnen besteden en prettiger kunnen ervaren. Wat blijkt: een groene omgeving is een perfect middel. Het ene onderzoek geeft aan dat een groene omgeving de productiviteit met 15% verhoogt (https://www.ergowerken.nl/blogs/ergo-blog/groen-op-kantoor-15-productiever), het andere onderzoek toont aan dat het ziekteverzuim omlaag gaat door in een groene omgeving te werken (http://www.hphc.nl/blog/natuur-verlaagt-ziekteverzuim.html). 

Voor veel bedrijven/instellingen zijn deze onderzoeken veelzeggend, maar na het lezen van zulke onderzoeken rest altijd de vraag: hoe dan? Hoe creëer je een groene omgeving op kantoor of in de kantine, zonder dat je daarvoor een plantenexpert moet inhuren of geluk hebt met een collega met groene vingers? 

Wij hebben hiervoor de Moeskas Pro voor ontwikkeld. Deze Moeskas is iets anders dan de Moeskas Vertigrow. Het verschil zit hem vooral in het aantal groeiprofielen (8 in plaats van 4), de wieltjes en de speciale groei LED verlichting. Kantoren en kantines zijn over het algemeen goed verlicht, maar we kunnen niet stellen dat deze plekken ideaal zijn voor planten. Vandaar de keuze om speciaal ontwikkelde LED TL buizen in het ontwerp te verwerken, zodat alle basisvoorzieningen (water, voeding en licht) voor de planten aanwezig zijn. 

De Moeskas Pro kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • Levende kruidentuin voor in de kantine
  • Munt fabriek, voor in de thee
  • Vergroenen van lege kantoormuren
  • Groene scheidingswand

Moeskas Pro, vergroenen van uw kantoor hoeft niet moeilijk te zijn.


© Moeskas . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.