Introducing: De Moeskas Pro!

Introducing: De Moeskas Pro!

Is jouw werkplek ook grijs, stressvol en ruikt het naar een frituurpan? Er is nú een gadget die jouw werkplek veranderd in een groene en fleurige omgeving!

Is elke poging tot het vergroenen van jouw werkplek geëindigd in de vuilnisbak, is het gezondste wat je op de zaak eet een broodje kroket van Ome Ed en is het groenste op je werkplek diezelfde boterham die je al 2 maanden in je bureaula hebt liggen? Dan hebben wij hier voor jou de oplossing waar je al jaren op wacht!

De Moeskas Pro!

De Moeskas is een compacte en gebruiksvriendelijke groene muur. In deze muur groeien allerlei kruiden, groentes en planten, zonder dat daar veel kennis en kunde voor nodig is.

Wat maakt de Moeskas zo bijzonder?

De Moeskas is uitgerust met een automatisch watergeefsysteem dat elk plantje precies het water geeft dat het nodig heeft. In combinatie met LED groeilicht zorgt de Moeskas ervoor dat de plantjes optimaal groeien.

Iedereen kan de Moeskas gebruiken

Geen zorgen meer over teveel of te weinig water geven. Eens per week vul je het interne waterreservoir aan, zodat de Moeskas altijd water naar de planten kan pompen. Wij komen de Moeskas installeren en leggen je uit hoe de Moeskas werkt. Het enige wat jij hoeft te doen, naast water bijvullen, is oogsten!

De Moeskas past overal

De Moeskas heeft alleen een normaal stopcontact en een rechte vloer nodig. Ohja, en natuurlijk hongerige medewerkers! Wij komen de Moeskas installeren en, als je niet te lang wacht, komen wij ook nog de planten poten.

Waarom iedereen een Moeskas nodig heeft

Groen werkt! Groen is stressverlagend, helpt tegen ziekteverzuim en zorgt voor gezondere werknemers. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu lekkerder dan echt verse sla of kruiden voor de maaltijd of thee?

We maken het je nu nog makkelijker!

Moesketiers zijn gewend om zelf hun plantjes op te kweken en in hun Moeskas te poten. Dit is uiteraard erg leuk werk maar dit is voor veel bedrijven net iets te veel werk. Daarom bieden wij nu de Moeskas Service aan. Elke 6 weken komen wij dan langs met verse, nieuwe plantjes en lopen we gelijk de Moeskas na, zodat deze er weer stralend bij staat.

De Moeskas Pro wordt onder andere al met veel plezier gebruikt bij World Horti CenterGemeente Leidschendam-Voorburg, Hogeschool Utrecht en Garlic Solutions.

De Moeskas in een notendop:

  • Weinig onderhoud
  • Continu vers
  • Verbetert de luchtkwaliteit
  • Verminderd stress
  • Heeft een gezonde uitstraling
  • Promoot gezond eten met verse kruiden en groentes voor de lunch

Ben je er nog niet zeker van? Dan krijg je van ons één Moeskas twee weken te leen! Na deze twee weken bespreken we of de Moeskas bij jou en je bedrijf past. Zo niet, dan halen we de Moeskas kosteloos weer op.

Ga nu direct naar de shop voor de Moeskas Pro, vul je gegevens in en ben je er op tijd bij, dan krijg je ook nog eens de eerste levering de planten gratis. Wij komen langs en zetten alles op zijn plek.

Minder stress, alles groen? Moeskas Pro, gewoon doen!


© Moeskas . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.